Rólunk


Ez aSzeretem Magyarországot Klub blogja.

Állandó műsorunkat aRádió Cafén hallhatjátok.

Kapcsolat:
info@szeretemmagyarorszagot.hu

Bookmark and Share
Subscribe

Friss topikok

Az eddigi minimumok

Az eddigi minimumok

Linkblog

Közösség

A civilek nyerték a Moto GP futamát

2010.03.16. 19:44 :: gg

Március 12-én Bodoky Tamás, az Index.hu többszörösen díjazott tényfeltáró újságírója és Gerényi Gábor, szintén indexes beszélgettek Kóczián Péterrel. Érdekes egybeesés, hogy az adás délutánján értesülhettünk: a Magyar Fejlesztési Bank visszalépett a Sávolyra tervezett Moto GP versenypálya kedvezményes finanszírozásától - éppen azért, mert Bodoky feltáró cikkei nyomán komoly internetes civil mozgolódás indult az ügyben. Az adás teljes idejében így a politikai elit különös fejlesztési mániáiról, prioritásairól és természetesen a további aktuális korrupciós botrányokról folyt a beszélgetés.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szinkrontolmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr461845114

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sávoly igazi tétje 2010.03.26. 10:35:26

A Sávoly-ügy a közeljövő magyar demokráciájának lakmuszpapírja. Ha az állami támogatás zöld utat kap, az azt jelenti, hogy a fékek és ellensúlyok rendszere valószínűleg továbbra sem fog működni a végrehajtó hatalommal szemben. A Sávoly-ügy tétje jóva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása