Rólunk


Ez aSzeretem Magyarországot Klub blogja.

Állandó műsorunkat aRádió Cafén hallhatjátok.

Kapcsolat:
info@szeretemmagyarorszagot.hu

Bookmark and Share
Subscribe

Friss topikok

Az eddigi minimumok

Az eddigi minimumok

Linkblog

Közösség

Karácsony után is ad6 és kap6

2008.12.26. 10:55 :: gg

A karácsonyi szezonra - a Mikulásgyár kampányával picit közösködve - végre beindult a klub által is támogatott segítség-csereberélő weblap, az ad6kap6. Ez tulajdonképpen egyfajta jótékonysági Ebay (vagy Vatera), ahol bárki felajánlhatja megunt akármijét, vagy vállalhat személyes segítséget, tanítást, foglalkozást, és akinek ez segítséget jelenthet, hozzájuthat a dologhoz.

A segítségnyújtás bármire kiterjedhet, egy megkötése van csak az alapítóknak:pénz nem cserélhet gazdát sem ellenértékként, sem pedig adományként. Az ad6kap6 ugyanis éppen az adományozással, jótékonysággal foglalkozó szervezetek működési körüli anomáliák gyanúját szeretné távol tartani magától: itt soha nem lesz 70-80 százalékos a működési költség aránya, mivel mindenki, aki részt vett és részt vesz a lap létrehozásában és működtetésében, anyagi ellenszolgáltatás nélkül tette és teszi azt.

Ugorjunk be, nézzük meg, milyen felajánlások, és milyen igények érkeztek be eddig:

ad6kap6.hu

Egy blog.hu-s blogot is indított a szervezőcsapat:

ad6kap6.blog.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szinkrontolmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1842326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rung András · http://www.twitter.com/rungandras 2008.12.26. 13:56:44

A kezdeményezés nagyon szimpatikus, viszont ergonómusként nem tetszik, hogy az első dolog, amit tehetek a belépés, nem tudom hova, ez nem túl felhasználóbarát megoldás.
süti beállítások módosítása